HomeNieuwsPET Power pakt uit op de Salon d’Emballage

PET Power pakt uit op de Salon d’Emballage

Op 19 november opent de Salon d’Emballage weer haar deuren en PET Power is uiteraard aanwezig op deze hoogwaardige verpakkingsshow. We presenteren nu onze innovaties vooraan in hal 6 op stand nummer K0005. Gedurende deze vier dagen kunt u behalve een kop koffie ook onze vijftig nieuwe standaard modellen aanschouwen. Ook vindt u de nieuwe modellen in onze vernieuwde digitale catalogus, samen met het overige standaard assortiment. Als extra klapstuk presenteren we twaalf nieuwe innovatieve concepten voor shampoo-,showergel- en zeepdispensers die gezamenlijk met het gerenommeerde Franse designbureau Diadéis zijn uitgewerkt.

Ontdek Wildlife in PET

Onder de noemer ‘ontdek Wildlife’ presenteren wij u twee nieuwe standaard modellen. De pinguïn en het lachende nijlpaard. Ze hebben beide een 500 ml inhoudsmaat en worden geproduceerd met een 63 RTS nek finish. We willen u met deze twee modellen bekend maken met de mogelijkheden van PET. Laat u door deze voorbeelden inspireren. Vanuit de 63 RTS nek kunnen we bijna iedere gewenste vorm tekenen en produceren. We willen graag samen met u aan de slag gaan met nieuwe ideeën en modellen. Unieke opvallende vormen die met de juiste inkleuring en decoratie zeker zullen opvallen op het schap.

De voordelen van kunststof met de looks van aluminium

In samenwerking met een producent van kunststofsluitingen heeft PET Power een unieke dop toegevoegd aan zijn assortiment sluitingen. Deze kunststof dop heeft als bijzonderheid dat de schroefdraden aan de buitenkant zichtbaar zijn, waardoor het een aluminium dop lijkt. Het heeft wel de hoogwaardige look, maar biedt toch de voordelen van kunststof: licht in gewicht, verkrijgbaar in allerlei kleuren en een lage aanschafprijs. De dop wordt geproduceerd met een 43SP400 nek finish en kan daardoor perfect gecombineerd worden met meerdere standaard modellen uit het PET Power assortiment van flessen en potten.

Uitbreiding assortiment tamper-evident potten

PET Power voegt een nieuwe ronde standaard 1100 ml pot toe aan zijn uitgebreide assortiment. De naam van deze nieuwe pot is Hestia Round 1100ml. Deze robuuste pot wordt geproduceerd met een 110SP400 T/E nek finish, waardoor deze pot eenvoudig te combineren is met vijf standaard T/E sluitingen uit het PET Power assortiment. Hierbij heeft u zelf de keuze uit een gladde en een geribbelde versie en beide soorten zijn verkrijgbaar met een enkele en een dubbele band (hierbij blijft een ring achter op de pot). De hoogte van de pot is nagenoeg hetzelfde als de breedte en hierdoor oogt de pot vrij massief. Echter de ronde vorm compenseert dit volledig en geeft de pot een eigen karakter.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naar info@petpower.eu.