HomeNieuwsPET Power introduceert nieuwe standaard range: Flat Round Bottle

PET Power introduceert nieuwe standaard range: Flat Round Bottle

pet-power-logoPET Power introduceert een nieuwe vormfamilie binnen het standaard assortiment. Het unieke aan deze range is de combinatie van verschillende vormen. De ronde vorm van voren en de ovale vorm van de zijkant, geven deze range haar eigen karakter. De range bestaat uit twee verschillende inhoudsmaten (100ml en 68ml) en zijn beide voorzien van een gangbare nek finish 20SP410. Hierdoor kunt u de flessen combineren met een riante keuze aan standaard verkrijgbare verstuivers, schroef- en fliptopdoppen. Vanzelfsprekend hebben wij een aantal doppen voor u in ons assortiment, zodat u zowel de fles of een combinatie van fles en sluiting bij ons kunt bestellen.

Toepassingsgebieden

De opvallende ronde vorm in combinatie met de volumes van beide flessen maken het product bij uitstek geschikt voor cosmetische cadeau- of reisartikelen. De fraaie rondingen geven het product een luxe uitstraling. De ovale vorm zorgt ervoor dat ondanks de kleine inhoudsmaten, het product toch genoeg facing heeft om op te vallen op het schap.

Decoratiemogelijkheden

Vanzelfsprekend kan deze familie in iedere kleur worden geproduceerd. Echter, deze ranges lenen zich ook goed voor decoratietoepassingen. De ovale vorm geeft deze range een recht presenteervlak aan de voor- en achterzijde. Deze vlakken zijn bij uitstek zeer geschikt om te etiketteren of te voorzien van een zeefdruk. Met beide technieken creëer je eenvoudig een moderne uitstraling en een echte eyecatcher op het schap.

pet-power-flatround

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naar info@petpower.eu.