HomeNieuwsPET Power breidt assortiment uit met verpakking voor ijsproducten

PET Power breidt assortiment uit met verpakking voor ijsproducten

PET Power heeft haar ruime assortiment met standaard PET verpakkingen wederom uitgebreid met een klassieker: Straight Cylindrical 450 ml. Dit model PET potten is al tientallen jaren veel gebruikt binnen de personal care en food markten, maar heeft er nu een nieuwe productsoort bij: ijsproducten.

De strakke cilindrisch lijnen geven zowel de ijsfabrikanten en de gebruikers veel gemak bij het vullen en leegscheppen van de heerlijke ijsproducten. De vier (63, 70, 89 en 100 mm) verschillende ranges binnen de Straight Cylindrical ranges bevatten in totaal drieëntwintig verschillende PET potten. De nieuwe aanwinst heeft een inhoudsmaat van 450 ml en een nekdiameter van 89 mm.

DecoratiemogelijkhedenDe decoratiemogelijkheden van de Straight Cylindrical Range zijn eindeloos. Denk aan inkleuren, labelen, sleeven, coaten of bedrukken. De decoratiespecialisten van PET Power adviseren u graag bij uw zoektocht naar de perfecte totaalverpakking. Die technieken zorgen voor een duidelijk zichtbaar product, waardoor het water in de mond loopt bij de consument.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu.