HomeNieuwsPET Power breidt assortiment uit met nieuwe Square Bottle

PET Power breidt assortiment uit met nieuwe Square Bottle

Om meer op te vallen tussen alle concurrerende producten, kiezen steeds meer merken voor een afwijkende vorm ten opzichte van rond. Vierkante en robuuste lijnen worden steeds vaker gekozen. PET Power heeft haar Square Bottle familie uitgebreid met een fraai 400 ml model. Deze inhoudsmaat valt het meest op vanwege de verhouding tussen hoogte en breedte, schrijft Dutch Packaging Association (DPA) in een artikel op haar website.

Dutch Packaging Association: “In onze ogen de perfecte verdeling waardoor het model echt een eigen gezicht heeft op het winkelschap. De standaard 28SP410 nekafwerking, biedt enorm veel combinatiemogelijkheden met standaard pompjes en sluitingen.”

De mooie verhoudingen van dit model fles, is volgens DPA dan ook een decoratie op zich. “Vierkante flessen vragen soms iets meer voorbereiding qua decoratie, maar geven geen beperkingen. De Square Bottle heeft vier gelijke labelvlakken en kan tevens opvallend gesleeved worden. Ook een ingekleurde fles met een opvallende print behoort tot één van de mogelijkheden”, besluit Dutch Packaging Association.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu.