HomeDossiersDesignPET Power breidt assortiment uit met nieuwe cilindrische verpakkingen

PET Power breidt assortiment uit met nieuwe cilindrische verpakkingen

PET Power breidt haar zeer populaire familie Straight Cylindrical Jars uit met een nieuwe range. Aan de bestaande families 70, 89 en 100 mm voegt het bedrijf de 63 mm lijn toe. Deze elegante cilindrische vorm kenmerkt zich door haar eenvoud. Hierdoor kan ze voor veel uiteenlopende markten gebruikt worden. Al deze modellen hebben een 63SP400 nekafwerking, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met allerlei standaardsluitingen en doseerdoppen.

De complete range Straight Cylindrical Jars kenmerkt zich door de cilindrische lijnen en de strakke overgang van pot naar sluiting. Met de nu beschikbare modellen is het plaatje voor PET Power compleet. De nieuwe range kan eenvoudig gebruikt worden voor zeer uiteenlopende productgroepen.

Voor de nieuwe range geldt bovendien dat de decoratiemogelijkheden bijna eindeloos zijn. De klant kan zorgeloos kiezen voor een label, print of sleeve van eigen voorkeur. De specialisten van PET Power ondersteunen graag bij het keuzeproces voor de juiste decoratie.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu.