HomeNieuwsBedrijven en personenPerfoTec toont verpakkingsoplossing bij open dagen Synergy Systems

PerfoTec toont verpakkingsoplossing bij open dagen Synergy Systems

PerfoTec toont als partner op de open dagen van Synergy Systems op 7 en 8 september de nieuwe PerfoTec Roadrunner. PerfoTec is gespecialiseerd in het verlengen van de houdbaarheid van verse groenten, fruit en maaltijdsalades door middel van het optimaliseren van de beschermende atmosfeer in verpakkingen. Onlangs presenteerde PerfoTec zich nog samen met Sealpac en Naber op het Innovationparc tijdens de laatste editie van Interpack.

De Roadrunner van PerfoTec is een demo proseal traysealmachine voorzien van een PerfoTec lasersysteem en PerfoTec O2 control gasflush systeem. Hiermee kan de ideale atmosfeer in verpakkingen worden gehandhaafd waardoor de houdbaarheid met een aantal dagen kan worden verlengd. Dit is van groot belang voor retailers en hun leveranciers, omdat verlengde houdbaarheidsdata leiden tot meer omzet, minder afboekingen en minder stress in de productie.

Na de open dagen van Synergy Systems op 7 en 8 september zal de Roadrunner van PerfoTec beschikbaar zijn om bij geïnteresseerde bedrijven de resultaten en mogelijkheden te laten zien.

Kijk voor meer informatie op www.synergy-systems.nl.