HomeNieuwsPaul Braakhuis opent TIV

Paul Braakhuis opent TIV

Paul Braakhuis, directeur-eigenaar van Braakhuis in Borne en voorzitter van de Koninklijke Metaalunie district oost, opent volgende week dinsdag 1 september de TIV 2009. De Braakhuis Borne Groep bestaat uit drie elkaar complementerende bedrijven: Braakhuis Borne Metaaltechniek bv, Braakhuis Borne Machine- en Apparatenbouw bv en Braakhuis Borne Tubes bv.

Tijdens zijn openingstoespraak zal hij ingaan op de economische situatie in de maakindustrie in Oost-Nederland. ‘TIV is inmiddels van het regionale karakter af en uitgegroeid tot een nationale beurs. Het is een prima platform voor de technische industrie. Vooral in deze tijd is het goed op collega-bedrijven te bezoeken. Kijk naar mogelijkheden om tot samenwerking in de keten te komen. Vooral nu, met toch inkrimpende personeelsbestanden, kan dit tot goede combinaties leiden' aldus Braakhuis.

Tijdens de lunchbijeenkomst van de Koninklijke Metaalunie, die tijdens TIV wordt gehouden, zal het onderwerp ‘Winst genereren door duurzaam produceren' worden behandeld.

Bron: Vraagenaanbod.nl