HomeNieuwsPatentaanvraag parfumdispensersysteem MeadWestvaco goedgekeurd

Patentaanvraag parfumdispensersysteem MeadWestvaco goedgekeurd

mwv-logoMeadWestvaco Corp. heeft bevestigd dat het Amerikaanse Patent and Trademark Office goedkeuring heeft verleend aan de patentenaanvraag voor een parfumdispensersysteem met behulp van MWV’s NoC® dip tube. De NoC is de eerste bijna onzichtbare dip tube ter wereld, dankzij het inventieve gebruik van de lichtrefracterende technologie.

“MWV’s onderzoek (gebaseerd op een recent etnografisch onderzoek opgedragen door MWV en uitgevoerd door Research International, red.) heeft bewezen dat voor consumenten, bij het uitproberen van een geur, de verpakking van het parfum de belangrijkste beweegreden is. Daarom proberen merken die hun marktaandeel verder uit willen breiden, profijt te trekken van nieuwe, visueel opvallende productverpakkingen – zoals NoC® – waarmee zij betere concurrentie op de huidige parfummarktplaats kunnen leveren”, verklaarde Sandy Gregory, marketing director van MWV parfum. “Deze goedkeuring voor de patenttoepassing in de Verenigde Staten is een belangrijke overwinning voor MWV omdat dit onze pogingen onderstreept om belangrijke vernieuwingen voor onze parfum- en cosmeticaklanten te produceren.”

mwv-nocHet gepatenteerde parfumdispensersysteem dat gebruik maakt van MWV’s NoC® dip tube biedt gloednieuwe vrijheid voor het ontwerp van een premium parfumpakket. Met dit design nemen de voor de consument in het oog lopende decoratieve en ontwerpeigenschappen een centrale plaats in. Het parfum, met haar elegante, bijna onzichtbare NoC dip tube van MWV, gepaard met de Melodie® pomp, onderscheidt zich als een superieur, prestigeproduct. Naast de duidelijke esthetische waarde die door dit dispensersysteem aan de luxemerken wordt geboden, helpt deze technologie ook met het identificeren van vervalste parfums, zodat deze niet meer op de markt verhandeld worden.

MWV Schoonheid & Persoonlijke Verzorging zal monsterparfumdispensers met NoC® technologie on-site uitstallen op Luxe Pack New York. Dit vindt plaats op 19-20 mei in het Altman Building en Metropolitan Pavilion; de MWV stand is nummer E15. MVV zal het gebruik van het gepatenteerde systeem specifiek bekrachtigen met verschillende parfums, waaronder The Beat van Burberry; Féerie van Van Cleef and Arpels; Parfums Intimate van Victoria’s Secret; Zaad van O’Boticario; en Bright Crystal van Versace.

De goedkeuring van het patent komt vijf maanden nadat MWV een Toestemmingsbericht (Notice of Allowance) van het Amerikaanse Patent and Trademark Office over de patentaanvraag ontvangen heeft. Verwante patentaanvragen zijn nog aanhangig in de Verenigde Staten en in andere landen.

Het parfumdispensersysteem met behulp van de NoC dip tube werd door MWV in 2006 geïntroduceerd. Nu wordt het globaal geproduceerd ter ondersteuning van prestigieuze parfummerken in de hele wereld.

Kijk voor meer informatie op www.mwv.com.