HomeMachinesNiet-primair verpakkenPanhuijsen verpakt kostenbesparend met eenvoudige luchtkussenmachine

Panhuijsen verpakt kostenbesparend met eenvoudige luchtkussenmachine

De snelle groei van internet en e-commerce vragen om een goedkope maar verantwoorde oplossing voor verpakkingsproblemen. De WIAIR 1000 van Panhuijsen biedt uitkomst. Middels een eenvoudige bediening maakt de gebruiker zélf met de benodigde kussenfolie exact de hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat nodig is.

Deze luchtkussenfolie is multi inzetbaar en bijvoorbeeld uitermate geschikt om te gebruiken als vulmiddel voor loze ruimtes of als inpakfolie voor kostbare producten. De WIAIR 1000 luchtkussenmachine is solide en compact van formaat waardoor het apparaat te gebruiken is waar nodig.

Houd ruimte over in het magazijn

Gebruiksklaar bestaat de luchtkussenfolie uit 99 procent lucht, de gebruiker bespaart dus enorm op opslagvolume. De folie is gemaakt van 100 procent gerecycleerd materiaal en kan na gebruik opnieuw worden gerecycleerd.

De voordelen op een rijtje

Biedt eindeloze mogelijkheden en hoge mate van bescherming, wordt geleverd op rol, compact en robuust gebouwd, draagbaar dus overal inzetbaar, efficiënt in materiaalverbruik en eenvoudig in gebruik; iedereen kan het!

Panhuijsen heeft momenteel een interessante actie. Bij aankoop van een WIAIR 1000 luchtkussenmachine ontvangt u tijdelijk één of twee rollen luchtkussenfolie gratis. Interesse? Informeer bij Panhuijsen naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.panhuijsen.nl.