HomeDossiersDesignPanhuijsen pakt uit op Empack met gepersonaliseerde dozen op maat

Panhuijsen pakt uit op Empack met gepersonaliseerde dozen op maat

De economie zit in de lift, de lente dient zich aan, de mensen zijn weer vrolijk gestemd. Kortom er wordt weer gekocht en verkocht dat het een lieve lust is. De vooruitzichten zijn gunstig. Dit is het moment om te investeren in high-end verpakkingsmateriaal.

Panhuijsen is naar eigen zeggen de meest deskundige totaalleverancier op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen en daaraan gerelateerde machines. Zoekt u bijvoorbeeld naar nieuwe mogelijkheden om u te onderscheiden in een markt die vecht om aandacht? Dan bieden de gepersonaliseerde dozen van Bedruktedozenopmaat.nl uitkomst. Want niet langer is de dame aan de kassa het meest verleidende aspect tijdens het doen van een aankoop. De beleving van het pakket dat de klant thuis ontvangt, daar draait het om!

Panhuijsen wil u graag laten zien waar voor u als ondernemer volop winst is te behalen. Dat kan zelfs zonder kostbare investeringen vooraf. Te mooi om waar te zijn? Bezoek de stand van Panhuijsen tijdens Empack en leer meer over: de do's en don'ts van folie wikkelen (leer van de specialisten), het gemak van geautomatiseerd pallet wikkelen en bedrukte dozen op maat (hoe u zich écht kunt onderscheiden in een vechtmarkt).

Empack Den Bosch 2017 – Stand B307

Kijk voor meer informatie op www.panhuijsen.nl.