HomeDossiersDesignPanhuijsen laat onuitwisbare indruk achter met bedrukte dozen op maat

Panhuijsen laat onuitwisbare indruk achter met bedrukte dozen op maat

Panhuijsen speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Met een combinatietechniek is het bedrijf in staat om gepersonaliseerde dozen te leveren waarmee een onuitwisbare indruk achtergelaten wordt. De oplossingen van Bedruktedozenopmaat.nl zijn perfect voor klanten die voor hun mooie producten een minstens net zo mooie verpakking zoeken.

“Het is bekend dat het moeilijk is om unieke verpakkingen te vinden. Bedruktedozenopmaat.nl maakt het mogelijk om uw eigen, maatwerk kartonnen doos te bedrukken. Dat kan zelfs per stuk en helemaal full colour. Uw eigen creativiteit bepaalt wat er allemaal mogelijk is. Daarbij heeft u keuze uit een groot aantal afmetingen”, licht het bedrijf toe.

Een belangrijk uitgangspunt van Panhuijsen is advisering op het brede terrein van verpakken. Door het realiseren van partnership met haar klanten, leveranciers en medewerkers kan continuïteit gegarandeerd worden. Zo leiden samenwerkingen tot een vruchtbaar resultaat. Niet voor niets voert Panhuijsen de slagzin: “Panhuijsen, voorRAAD in Verpakkingen”.

Kijk voor meer informatie op www.panhuijsen.nl.