De snelle groei van internet en e-commerce vragen om een gedegen en verantwoorde oplossing voor verpakkingsproblemen. De door Panhuijsen geleverde WIAIR 1000 biedt uitkomst. Middels een eenvoudige bediening maakt de gebruiker zélf met de benodigde kussenfolie eindeloos veel meters verpakkingsmateriaal.

De kussenfolie is multi-inzetbaar en bijvoorbeeld uitermate geschikt om te gebruiken als vulmiddel voor loze ruimtes of als inpakfolie voor kostbare producten. De WIAIR 1000 luchtkussenmachine van Panhuijsen is solide en compact van formaat. Hierdoor kan de gebruiker het apparaat gebruiken daar waar het nodig is.

Panhuijsen speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

www.panhuijsen.nl