HomeNieuwsPallet website stuurt vraag en aanbod

Pallet website stuurt vraag en aanbod

palletsonly

De kosten van de handel in pallets kunnen eenvoudig omlaag voor zowel aanbieders als kopers, tenminste dit beweren de oprichters van PalletsOnly.com. Ze realiseren dit door het leveren van een continu toegankelijke handelsomgeving op internet. Aanbieders van pallets plaatsen hun aanbod op de website en vergroten hun marktgebied op deze manier zonder extra verkoopinspanningen. Gebruikers van pallets zoeken in het grote aanbod en zien direct waar de beste deal is te halen. De toegang tot PalletsOnly.com is gratis.

Om de authenticiteit van bedrijven te borgen, wordt een eenmalig bedrag bij inschrijving gevraagd. Dit wordt als handelstegoed teruggegeven.
   
Provisie per transactie

PalletsOnly.com rekent een provisie per transactie. Bovendien wordt aan de deelnemers gevraagd de transactie te evalueren. Zo kunnen kopers en verkopers de kwaliteit van het handelen zelf verbeteren.

Marktplaats

De oprichters Remco Tuinman en Jof Houben hebben na anderhalf jaar intensief onderzoek en ervaring in deze sector de website online gezet. Beide ondernemers rollen deze dienstverlening komend jaar verder uit naar andere delen van Europa. De portal is in essentie een marktplaats voor pallets op internet.

Kijk voor meer informatie op www.PalletsOnly.com.

Bron: Logistiek.nl