HomeNieuwsBedrijven en personenPakstation J. Joosen BRC en IFS gecertificeerd

Pakstation J. Joosen BRC en IFS gecertificeerd

joosen

Het complete team medewerk(st)ers van pakstation J. Joosen B.V. heeft een unieke prestatie verricht. Slechts een maand na de verhuizing van het complete bedrijf naar de nieuwe locatie in Poeldijk, is zowel het BRC als IFS certificaat behaald. Enige maanden geleden werd aangekondigd dat pakstation J. Joosen B.V. haar bedrijfsactiviteiten zou gaan verplaatsen naar een volledig nieuw ingericht bedrijfspand op het Agri Business Centrum Westland in Poeldijk.

Na een gedegen voorbereiding is pakstation J. Joosen B.V. in het weekend van 5+6 september 2009  verhuisd van Breda naar Poeldijk. Binnen 48 uur waren de complete inventaris en alle machines verhuisd en was het bedrijf weer volledig operationeel.

Deze verplaatsing van het bedrijf werd gecombineerd met een forse uitbreiding van de capaciteit. Niet alleen werd geïnvesteerd in een groter bedrijfspand, koelcellen, nieuwe verpakkingsmachines en interne transportsystemen maar eveneens in goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Door deze investering staat het bedrijf uitstekend gesteld voor de toekomst en kan er invulling worden gegeven aan de groeistrategie van het bedrijf.

De certificering

Daar waar normaal gesproken wordt geadviseerd minimaal drie maanden in een nieuw bedrijfspand te werken alvorens een audit te laten plaatsvinden, is het team van pakstation J. Joosen B.V. de uitdaging aangegaan om dit al na één maand te laten uitvoeren. En met succes, naast het al eerder behaalde HACCP certificaat is men nu zowel voor BRC als IFS op higher level gecertificeerd. Enkele weken geleden heeft de certificerende organisatie de behaalde certificaten voor BRC en IFS afgegeven.

Actuele ontwikkelingen

Direct na het behalen van de BRC en IFS certificaten zijn de voorbereidingen gestart om op korte termijn ook het SKAL certificaat te behalen, waardoor pakstation J. Joosen B.V. eveneens gecertificeerd zal zijn voor de verwerking en verpakking van biologisch geteelde producten.

Voor meer informatie:
J. Joosen B.V.
ABC Westland 545
2685 DG Poeldijk
T (0174) 70 09 70

Bron: Groentennieuws.nl