Home Nieuws Verpakkingen Paddy Straw Trays van Bio4Pack zijn een groot succes aan het worden

Paddy Straw Trays van Bio4Pack zijn een groot succes aan het worden

Ondanks de hectische tijd waarin we nu met zijn allen verkeren groeit Bio4Pack verder. Natuurlijk heeft ook Bio4Pack te maken met de effecten van het Covid-19 virus, maar desondanks is Bio4Pack sneller dan verwacht uit haar jasje gegroeid. Kon Bio4Pack nog geen twee jaar geleden melden dat het een nieuw pand met veel opslagruimte betrad, inmiddels is deze ruimte alweer te klein geworden. Daarom heeft Bio4Pack besloten om het pand naast het huidige pand te huren. Bio4Pack heeft hierdoor ruimte gecreëerd om nog beter op de vraag naar nieuwe producten te kunnen inspelen.

Vooral de recent geïntroduceerde Paddy Straw Trays blijken het antwoord op vragen van veel (nieuwe) klanten te zijn. Het assortiment wordt binnenkort verder uitgebreid waardoor nog meer producten verpakt kunnen worden in deze duurzame en MVO-verantwoorde verpakking. Met de ingebruikname van het nieuwe pand kan Bio4Pack nu meer voorraad aanhouden waardoor men klanten nog sneller kan beleveren.

De Paddy Straw Trays van Bio4Pack zijn een groot succes aan het worden. Veel ondernemingen zien de grote voordelen van de verpakking. De Paddy Straw Trays worden vervaardigd van het afval van rijstplantages waardoor afval verandert in grondstof, zijn thuis- en industrieel composteerbaar conform EN 13432, weg te werpen bij het oud papier, hebben prima producteigenschappen en zijn net zo makkelijk te verwerken als traditionele verpakkingen, maar misschien wel het allermooiste: de De Paddy Straw Trays geven (kleine) boeren en families in Maleisië een toekomst.

De ontwikkeling van De Paddy Straw Trays heeft werkgelegenheid gecreëerd, is goed voor de luchtkwaliteit omdat rijstafval nu niet meer wordt verbrand en zorgt ervoor dat er vele miljoenen liters water bespaard worden. Niet voor niets hebben de De Paddy Straw Trays het zilveren cradle-to-cradle certificaat gekregen.

www.bio4pack.com