HomeMachinesAandrijven en besturenPacoma ontwikkelt systeem voor snel en veilig verzenden Drankdozijn.nl

Pacoma ontwikkelt systeem voor snel en veilig verzenden Drankdozijn.nl

Door de explosieve groei van Drankdozijn.nl, de online drankenspeciaalzaak welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum, werd de roep naar automatiseren steeds groter.

De uitgangspunten bij het automatiseren van het verpakkingsvraagstuk waren de speciaal ontwikkelde verzenddoos, minimaal twaalf verpakkingen per minuut, controle op weeggewicht verpakking , foto ter ondersteuning verzendcontrole verpakking en compacte foodprint van het totale systeem.

Hiervoor heeft de firma Pacoma Europe een systeem bedacht, waarbij aan alle genoemde aspecten werd voldaan. Speciaal voor deze applicatie ontwikkelde de specialisten van Pacoma Europe en Pacoma Systems samen met de IT-afdeling van Drankdozijn.nl een slim softwaresysteem waarin alle aspecten zijn opgenomen, samengevoegd en eenvoudig ter controle kunnen worden geraadpleegd.

“De goede en nauwe samenwerking tussen de Drankdozijn.nl en Pacoma heeft ervoor gezorgd dat dit een compleet en slim werkend systeem is geworden”, aldus Kees Kraakman van Drankdozijn.nl.

Door deze applicatie heeft de firma Drankdozijn.nl de mogelijkheden om de explosieve groei van de afgelopen jaren te continueren en systeemtechnisch veiliggesteld, waardoor de komende jaren de focus weer kan liggen op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten met het vizier op klantvriendelijkheid.

www.pacomaeurope.com