HomeMaterialenVerbruiksmaterialenPacoma introduceert gegomd papier tape dispenser op Empack

Pacoma introduceert gegomd papier tape dispenser op Empack

Water Activated Tape. Dat is waar WAT voor staat. De WAT 3000 is een dispenser voor gegomde papier tape en de nieuwste aanwinst bij Pacoma. Veeleisend als we zijn, worden nieuwe producten niet zomaar toegevoegd aan ons gamma. Wij testen potentiele nieuwe producten namelijk grondig. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. De WAT 3000 heeft alle tests doorstaan en wij zijn dan ook verheugd u te melden dat wij de WAT 3000 op de Empack beurs zullen presenteren.

Gegomd papier tape is anders dan zelfklevende (papier)tapes. Deze tape heeft een kleeflaag die niet van zichzelf plakt. De tape is voorzien van een laag (aardappel)zetmeel en wordt kleverig wanneer deze bevochtigd wordt. Naast dat gegomde tape milieuvriendelijker is (t.o.v. BOPP verpakkingstape) heeft het als voordeel dat het samen met de doos gerecycled kan worden.

3M is vaak voorloper als het gaat om innovaties. Zo ook deze innovatie want de 311+ is een verpakkingstape die kan worden aangebracht bij vriezer- en koeltemperaturen van -6,6 ° C tot 10 ° C. En dat is uniek. Dankzij de sterke aanvangshechting is de 311+ van 3M geschikt voor verwerking op dozen van veelvuldig gerecycled golfkarton.

www.pacomaeurope.com