Home Materialen Verpakkingsmaterialen Pacoma Europe verpakt duurzaam en personaliseert verpakkingen

Pacoma Europe verpakt duurzaam en personaliseert verpakkingen

Steeds meer wordt er aandacht gegeven aan het duurzaam verpakken van producten. Zowel in de retail als in de industrie. Milieu bewust verpakken, dat is waar steeds meer mensen en bedrijven over nadenken.

Pacoma Europe helpt u bij het milieu bewust verpakken van uw product(en). “Zo kunnen wij door het inzetten van onze 11 my dunne HPX wikkelfolie, die een rekpercentage aankan van maar liefst 300%, uw verbruik van wikkelfolie aanzienlijk verminderen. Dit is goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. U bespaart namelijk gemiddeld 30% op uw kosten voor wikkelfolie. De foliebesparing kan zelfs oplopen tot 50%.”

Nieuw in het assortiment van Pacoma Europe is biologisch afbreekbare wikkelfolie. “Of althans, gedeeltelijke biologisch afbreekbare folie. Want 100% biologisch afbreekbare wikkelfolie bestaat nog niet.  Wij hebben de GPX wikkelfolie uitvoerig getest op onze eigen wikkelmachines. De tests hebben uitgewezen dat deze Bio stretchfolie minimaal net zo goed presteert als conventionele LLDPE stretchfolie. Dat is ook de reden dat we deze folie hebben opgenomen in ons pakket en de naam Green Performance hebben gegeven.”

Het personaliseren van uw verpakking is een manier om diefstal tegen te gaan en tevens reclame te maken voor uw bedrijf. “Denk daarbij aan bedrukte dozen, bedrukte tape, bedrukte wikkelfolie of bedrukt PP & PET omsnoeringsband. Dit alles is bij Pacoma Europe leverbaar.”

www.pacomaeurope.com