HomeMachinesAandrijven en besturenPacktech: een succes in robotisering

Packtech: een succes in robotisering

packtech-1

Packtech produceert industriële verpakkings- en speciaal machines voor uiteenlopende markten. Een belangrijke markt is de voedingsmiddelenindustrie. Veelal gaat het om pick & place systemen in combinatie met verzendverpakkingen voor producten als flowpacks, drankverpakkingen, blikken en doosjes, maar ook niet primair verpakte producten. Om de benodigde pick & place bewegingen te maken, worden drie verschillende soorten systemen toegepast: lineaire Gantry beweging, Delta robots en industriële knikarm robots.

packtech-logoHiervoor ontwikkelde Packtech een automatiseringsoplossing voor de handling systemen die het bedrijf toepast in al haar verpakkingslijnen. Bijzonder is dat één besturing verantwoordelijk is voor het aansturen van de complete lijn, inclusief robots, palletisers, transportbanden en de eventuele in de lijn opgenomen bestaande machines c.q. koopdelen van de klant. Een Packtech automatiseringsoplossing: één besturing, één touchscreen en 3 knoppen (aan/uit/reset) dat is voldoende.

Op de beurs tonen we onze nieuwe, zeer compacte LCE robot doosopzetter en de RCP robot case-packer welke op een gering vloeroppervlak respectievelijk dozen opzet dan wel dozen opzet, vult en sluit met behulp van een robot. Een volledig automatische opplossing met één besturing, één bedieningspaneel en 3 knoppen (aan/uit/reset) dat is voldoende.

packtech-2

Empack Den Bosch 2012 – Stand V1015

Kijk voor meer informatie op www.packtech.nl of stuur een e-mail naar sales@packtech.nl.