HomeNieuwsBedrijven en personenPackOnline.nl volop in beweging

PackOnline.nl volop in beweging

packonlineRuim een half jaar geleden lanceerden wij PackOnline.nl, het online platform voor de verpakkingssector in Nederland in België. Net als de verpakkingswereld staat ook PackOnline.nl niet stil. In tegendeel, we zijn volop in beweging. De afgelopen zes maanden hebben we veel reacties gekregen uit de markt op ons initiatief en natuurlijk hebben we deze van harte genomen.

Dit heeft geleid tot deze compleet vernieuwde website. Niet alleen is het design aangepast, maar ook is de website gebruiksvriendelijker en interactiever geworden. Zo kunt u eenvoudig zoeken binnen onze website en gaan we zelfs nog verder. Binnenkort kunt u bijvoorbeeld lid worden van onze community en meepraten over actuele onderwerpen binnen onze sector, kunt u reageren op artikelen en als klap op de vuurpijl zullen wij op korte termijn ook een marktplaats lanceren waarop u uw tweedehands machines en dergelijke kunt aanbieden.

Internet wordt – ook binnen de verpakkingssector – meer en meer een medium om uw bedrijf te presenteren. PackOnline.nl is dan ook meer dan ooit de plaats om uw klanten te informeren over de ontwikkelingen van uw bedrijf en om potentiële klanten te laten weten dat u bestaat en wat u voor hen kunt betekenen. Dit kunt u doen door het aanleveren van een persbericht, contact op te nemen met de redactie voor een (video-)interview of door een advertentie te plaatsen op onze website en/of dagelijkse nieuwsbrief.

Neemt u voor vragen en/of meer informatie vanzelfsprekend gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Lody van Berkel
Directeur/hoofdredacteur PackOnline.nl
T +31 (0)13 571 67 68
F +31 (0)13 571 67 68
M +31 (0)6 52 632 830
E info@packonline.nl
Download vCard