HomeNieuwsBeurzen en evenementenPackOnline.nl mediapartner Empack Den Bosch 2011

PackOnline.nl mediapartner Empack Den Bosch 2011

packonlinePackOnline.nl is dit jaar mediapartner van easyFairs Empack Den Bosch, welke op 15 en 16 maart a.s. wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Mede daarom is PackOnline.nl onlangs begonnen met een thema over deze beurs. Exposanten van Empack Den Bosch 2011 kunnen middels een persbericht en/of advertentiecampagne binnen dit thema hun (potentiële) klanten laten weten dat ze aanwezig zijn op Empack Den Bosch 2011 en hen informeren over de producten die zij daar presenteren. Bezoekers van de beurs kunnen zich middels dit thema informeren over de exposanten van de beurs en over de (nieuwe) producten die zij daar presenteren.

Exposanten van Empack Den Bosch 2011 kunnen een persbericht insturen. Deze persberichten zullen geheel gratis en prominent worden gepubliceerd op onze website en worden opgenomen in onze dagelijkse nieuwsbrief. Bovendien worden deze persbericht opgenomen op de speciale thema-pagina op de website en in de speciale nieuwsbrief die in de week voor de beurs zal worden verstuurd. In de afgelopen weken hebben we al de nodige persberichten ontvangen en gepubliceerd.

Natuurlijk is het thema over Empack Den Bosch 2011 voor exposanten ook de uitgelezen kans om middels een advertentiecampagne op de website en/of in de dagelijkse nieuwsbrief van PackOnline.nl meer aandacht te creëren voor hun beursdeelname. Momenteel hebben we voor exposanten van Empack Den Bosch 2011 een speciale aanbieding met sterk gereduceerde tarieven. Maar let op: de beschikbaarheid is beperkt!

Exposeert u ook op Empack Den Bosch 2011? Stuur dan uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren op PackOnline.nl gerust vrijblijvend contact op met:

Lody van Berkel

T +31 (0)13 571 67 68
F +31 (0)84 837 82 93
M +31 (0)6 52 632 830
E info@packonline.nl

Klik hier voor het thema over Empack Den Bosch 2011 op PackOnline.nl!

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com of klik hier om je direct te registreren voor gratis toegang tot easyFairs Empack Den Bosch 2011.

packonline-empack-den-bosch-2011