HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Packhuys introduceert uitbreiding assortiment op Empack in Mechelen

Packhuys introduceert uitbreiding assortiment op Empack in Mechelen

Naast doseerpompen, topseal- en flowpackmachines levert Het Packhuys nu ook sleevemachines van Keymac. De K101 sleever wordt geïntroduceerd op de stand van Het Packhuys tijdens de komende Empack in Mechelen.

Het Packhuys is hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met de firma Keymac voor de distributie van hun sleevemachines in de Benelux. De robuuste machines van Keymac behoren tot de top wat betreft voorgelijmde sleevemachines, welke in diverse capaciteiten verkrijgbaar zijn. Een kartonnen sleeve om een verpakking is een ideale manier om goed en duidelijk te communiceren met de eindklant.

Keymac is een familiebedrijf met productielocaties in Engeland en Amerika, en hebben al generaties lang ervaring met het ontwerpen en produceren van betrouwbare en efficiënte sleevemachines. Ze zijn in thuismarkt Engeland één van de leidende fabrikanten op dat gebied. Men heeft een uitgebreid assortiment machines welke voor de Benelux uitermate geschikt zijn, en welke in sommige gevallen uniek te noemen zijn.

De betrouwbare Keymac sleevemachines zijn compact, eenvoudig te bedienen en snel om te bouwen naar een ander formaat. Wat betreft capaciteiten zijn er 3 mogelijkheden tot 120 verpakkingen per minuut.

Het Packhuys is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedselverwerkende en verpakkende industrie. Ons kantoor in Tholen beschikt over een eigen werkplaats en volledig ingerichte demonstratieruimte met diverse doseer- en verpakkingsmachines.

Empack Mechelen 2017 – Stand B024

Kijk voor meer informatie op www.het-packhuys.com.