HomeThema'sEmpack Zwolle 2011PackAid toont recentelijke ontwikkelingen van Endoline op Empack Zwolle

PackAid toont recentelijke ontwikkelingen van Endoline op Empack Zwolle

packaid-endoline-abb

Op 16 en 17 november wordt de verpakkingsbeurs Empack Zwolle 2011 gehouden in de IJsselhallen te Zwolle. Op deze beurs zal PackAid aanwezig zijn als de Nederlandse vertegenwoordiger van het gerenommeerde Engelse merk Endoline, fabrikant van hoogwaardige machines op het terrein van dozenopzet- en beladingsmachines en uiteraard ook dozensluitmachines.

PackAid toont een selectie van machines uit het leveringsprogramma van Endoline en vertelt u graag alles over de eindverpakkingsystemen die door PackAid geleverd kunnen worden. PackAid nodigt als Nederlandse agent van Endoline bezoekers uit op haar stand om de mogelijkheden van de Endoline machines te bespreken en te laten zien.

packaid-empack-zwolle-1

Recentelijke ontwikkelingen binnen het programma van Endoline zijn:

  • packaid-endoline-logoDe nieuwe, zeer compacte, uiterst snelle dozenopzetmachine type 247 met een capaciteit van 25 dozen per minuut. De machine is servo gestuurd, daardoor razendsnel en vrijwel muisstil en daarnaast ook nog eens heel erg energiezuinig. Bijkomend voordeel van deze machine is dat het vloeroppervlak wat deze machine nodig heeft heel erg compact is.
  • De robot doos beladingsystemen die Endoline bouwt in samenwerking met ABB.
  • De geheel automatisch werkende installatie die de loze ruimte boven de afzonderlijke producten in een omdoos vult met lucht om een stabiele verpakking te garanderen. Deze installatie bouwt Endoline samen met de leverancier van de plastic zakken die boven op de producten komen te liggen, Sealed Air Ltd. De luchtzakken worden na het sluiten van de doos door een automatisch werkend systeem vol geblazen met lucht waardoor er een perfect stabiele doosbelading ontstaat en de producten onderling niet meer kunnen verschuiven.

Kijk voorafgaand aan de beurs ook op www.packaid.nl om te zien op welke terreinen PackAid u nog meer van dienst kan zijn, zoals zakkensluitmachines, intern transport palletiseeroplossingen, material handling, industriële dienstverlening enzovoort. Kortom gesprekstof genoeg om PackAid te bezoeken tijdens de Empack beurs in Zwolle.

packaid-empack-zwolle-2

Empack Zwolle 2011 – Stand A1020

Kijk voor meer informatie op www.packaid.nl of stuur een e-mail naar info@packaid.nl.