HomeDossiersDesignPackaging Innovations strijkt in voorjaar neer naast Empack

Packaging Innovations strijkt in voorjaar neer naast Empack

In het voorjaar van 2023 strijkt het creatieve event voor consumentenverpakkingen Packaging Innovations neer naast Empack. Nog nooit was er zo'n volledig aanbod.

Opvallen in de schappen gaat al jaren verder dan een flitsend ontwerp. Producenten en merken worden continu uitgedaagd op de inzet van circulariteit, (duurzame) materialen, innoverende technieken, gebruiksgemak, reuse, recycling, verpakkingsontwerp en minimalisatie van verpakkingen.

Marketeers, brand managers, verpakkingsspecialisten, R&D managers, designers en inkopers staan voor de uitdaging om te blijven innoveren. Op 5 & 6 april komen zij samen in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch om in één keer weer helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Innoveren, het zit in de naam. En daarmee bedoelen we niet alleen het aanbod op de beurs: ook de vorm waarin de beurs plaatsvindt blijven wij tegen het licht houden. Door nieuwe inzichten vanuit een veranderende verpakkingsindustrie vindt Packaging Innovations in 2023 plaats samen met Empack. Daarmee vormt Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch het decor voor het grootste en meest complete verpakkingsevent van de Benelux.

www.empack.nl