HomeNieuwsBeurzen en evenementenPackaging Industry is klaar voor de volgende stap

Packaging Industry is klaar voor de volgende stap

Management Producties organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het jaarlijkse netwerkevent Packaging Industry. U bent van harte welkom om op deze dag de gehele keten te ontmoeten, van producent tot verpakker en logistiek dienstverlener.

Innovatie staat hoog op de agenda, zeker met het oog op de transitie naar de circulaire economie. Tegengestelde belangen kunnen zorgen voor conflicten in de keten. Door samen te werken en elkaar te versterken vergroten we de businesskansen. Wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst? U hoort de visie van de volgende topsprekers:

Joan Hanegraaf (Oerlemans Packaging), René Groen (Koninklijke Peijnenburg), Anna Johned (BillerudKorsnäs), Sander Bolmer (Wehkamp) en Robert Minnesma (Huhtamaki).

Pack Online is ook dit jaar mediapartner van Packaging Industry. Relaties van Pack Online ontvangen tot 1 mei 100,00 euro korting o.v.v. code Pack100. Meld u zich online aan via www.packagingcongres.com en ontmoet ruim tachtig professionals in Spijkenisse.

Kijk voor meer informatie op www.managementproducties.com.