HomeNieuwsBedrijven en personenPack Online versterkt team met Charissa Koolen als Sales Manager

Pack Online versterkt team met Charissa Koolen als Sales Manager

Charissa Koolen, tot vandaag Manager Market Development & Sales bij NVC Nederlands Verpakkingscentrum, versterkt per 1 maart het team van Pack Online. Charissa treedt in de functie van Sales Manager en zal zich volledig toeleggen op relatiebeheer, media-advies, advertentieverkoop en de verdere positionering van het online platform voor de verpakkingssector. “Na negen jaar met veel plezier bij NVC Nederlands Verpakkingscentrum te hebben gewerkt, ga ik enthousiast een nieuwe uitdaging aan bij Pack Online en zet ik daarbij graag mijn marketing- en verpakkingskennis in”, reageert Charissa enthousiast.

Lody van Berkel, uitgever van Pack Online, is erg blij met de komst van Charissa. “Acht jaar geleden begon ik op het spreekwoordelijke zolderkamertje en in mijn eentje met het verzamelen, publiceren en versturen van nieuws over en voor de verpakkingssector. Dit was het begin van Pack Online. In de afgelopen jaren is Pack Online hard gegroeid en dat doet het nog altijd. Met Fabienne als Content Manager en nu Charissa, een bekend en gewaardeerd persoon uit onze prachtige sector, als Sales Manager zijn we meer dan klaar voor de toekomst”, benadrukt Lody.

Bij Pack Online wordt er dus met meerdere mensen hard en gepassioneerd aan gewerkt om professionals van nieuws te voorzien en bedrijven onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. “Pack Online is het online platform voor de verpakkingssector. Middels de website, nieuwsbrieven en social media bereikt Pack Online dagelijks duizenden verpakkingsprofessionals. Pack Online is dus niet meer weg te denken uit de verpakkingssector en ik ben er van overtuigd dat Pack Online ook voor u en uw bedrijf een grote meerwaarde kan zijn”, stelt Charissa.

Zij kan u hier natuurlijk alles over vertellen. Wilt u dat Charissa u adviseert over hoe Pack Online een grote meerwaarde kan zijn bij het onder de aandacht brengen van uw bedrijf en diensten bij uw doelgroep? Neem dan gerust contact met haar op! Charissa is vanaf 1 maart te bereiken via 06 – 30 714 008 of nu al per e-mail naar charissa@packonline.nl.

Voor meer informatie:

Lody van Berkel | Uitgever
lody@packonline.nl

Charissa Koolen | Sales Manager
charissa@packonline.nl