HomeNieuwsBeurzen en evenementenPack Online promoot deelname aan Empack in Utrecht

Pack Online promoot deelname aan Empack in Utrecht

Nog minder dan vier weken totdat Empack plaatsvindt. Met een nieuw kennistheater, ruim 25 lezingen van experts van onder andere ABN AMRO, Brightlands, SUEZ, TNO, interessante workshops en en meer dan 320 exposanten met innovatieve producten gaan bezoekers gegarandeerd met een tas vol inspiratie naar huis.

Pack Online is gestart met een exclusief thema over Empack in Utrecht, waar Pack Online al jaren officieel mediapartner van is. Middels een gratis persbericht en/of advertentiecampagne tegen een gereduceerd tarief binnen dit thema kunt u uw (potentiële) klanten laten weten dat u aanwezig zult zijn op de beurs en hen informeren over de producten die u daar zult presenteren.

  • Gratis persbericht op de website van Pack Online
  • Gratis persbericht in de nieuwsbrieven van Pack Online
  • Gratis persbericht op de themapagina over Empack in Utrecht
  • Gratis persbericht in de extra nieuwsbrief over Empack in Utrecht
  • Advertentiecampagne tegen gereduceerd tarief

Als exposant van Empack in Utrecht kunt u een persbericht insturen. Uw persbericht zal geheel gratis en prominent worden gepubliceerd op onze website en worden opgenomen in onze nieuwsbrieven. Bovendien wordt uw persbericht opgenomen op de speciale themapagina op de website en in de speciale nieuwsbrief die in de week voor de beurs zal worden verstuurd.

Natuurlijk is het thema over Empack in Utrecht ook de uitgelezen kans om middels een advertentiecampagne op de website en in de nieuwsbrieven van Pack Online meer aandacht te creëren voor uw beursdeelname. Momenteel hebben we voor exposanten van Empack in Utrecht een speciale aanbieding met gereduceerde tarieven. Neem voor de mogelijkheden en de tarieven gerust vrijblijvend contact met ons op. Maar let op: de beschikbaarheid is beperkt!

Stuur uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over het promoten van uw beursdeelname gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)13 571 67 68.

www.empack.nl