HomeNieuwsBedrijven en personenPack Online blikt terug op inspirerend leertraject van The Argonauts

Pack Online blikt terug op inspirerend leertraject van The Argonauts

Op 22 en 23 juni 2017 namen The Argonauts een twintigtal personen mee naar vooraanstaande design agencies, pre-press bureaus, drukkerijen en co-packers tijdens een interactief leertraject. Tijdens deze twee dagen maakten de deelnemers kennis met de nieuwste technologieën en trends in het verpakkingsproces en leerden zij van collega's uit andere sectoren en disciplines. De deelnemers gingen naar huis met een vat vol ideeën en kennis over het proces en de boeiende wereld van verpakken en een officieel certificaat.

Op de eerste dag leerden de deelnemers bij DSN in Antwerpen de laatste pre-presstechnieken en process-managementtools kennen. In de middag ging de groep richting drukkerij St-Luc waar de voordelen van digital printing werden belicht, een rondleiding werd gegeven door de productie en Peter Ragaert van Pack4Food de toekomst van bio-verpakkingen schetste. Hierna mocht de groep een kijkje nemen in de wereld van catering en verpakkingen voor airliners bij De Ster in Hoogstraten.

Na een goed verzorgd diner en overnachting in een hotel ging de groep richting The Duke Golf Club in Nistelrode waar Dick de Koning en Johan Glaser van PackZ een vernieuwende kijk brachten op trends in packaging. Het leertraject werd afgesloten met een indrukwekkende rondleiding bij co-packer Vetipak. Mark van der Burgt, Chief Commercial Officer bij Vetipak, vertelde alles over de dagelijkse werkzaamheden en liet de groep de verschillende verpakkingslijnen en -machines in werking zien.

Pack Online was ook aanwezig bij het leertraject van The Argonauts, dat onder andere werd begeleid door CEO Rob Daniels van Packaging Partners, en maakte een foto-impressie.

Klik hier voor onze foto-impressie…

Kijk voor meer informatie op www.theargonauts.be.