HomeNieuwsBeurzen en evenementenPack Online blikt terug op debuut Empack Relatiedagen in Hardenberg

Pack Online blikt terug op debuut Empack Relatiedagen in Hardenberg

Verpakkingsevent Empack Relatiedagen opende afgelopen woensdag en donderdag voor het eerst haar deuren in Evenementenhal Hardenberg. In combinatie met Technische Industriële Vakbeurs maakten in totaal ruim 250 exposanten hun opwachting. Ook gaven meer dan 50 gastsprekers interactieve seminars en informatieve lezingen.

Met deze nieuwe variant van het bewezen Empack-concept bracht Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar. Netwerken en relatiebeheer waren twee belangrijke sleutelwoorden tijdens de Empack Relatiedagen. De combinatie van TIV en Empack Relatiedagen maakte bovendien een feit van het eerste samenwerkingsproject tussen Easyfairs en Evenementenhal. Dankzij deze nieuwe aanpak kregen bedrijven die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, digitalisering, industriële productietechnieken en toelevering één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving was.

Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen was ook dat aandacht werd besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er was ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij kwamen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een Golf Business Event, dat op dinsdagmiddag op Golfclub Hooge Graven in Ommen werd georganiseerd. De twee daaropvolgende dagen waren volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling.

Pack Online was ook aanwezig tijdens het debuut van Empack Relatiedagen in Hardenberg en blikt hierop terug middels een impressie met foto’s van de exposanten en hun producten.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.empackrelatiedagen.nl.