HomeNieuwsBeurzen en evenementenPack Online blikt met impressie terug op All4Pack Emballage Paris

Pack Online blikt met impressie terug op All4Pack Emballage Paris

Nieuwe positionering, compleet nieuwe uitstraling, nieuwe hallen, nieuwe content… De vakbeurs All4Pack Emballage Paris, die vorige week werd gehouden, gooide het roer om. Als toonaangevend evenement positioneerde All4Pack Emballage Paris zich als de internationale vakbeurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen, die de hele productielijn bestrijkt, inclusief machines.

De All4pack Emballage Paris was het niet te missen verpakkingsevenement van het jaar. Een internationaal trefpunt voor de complete sector met 1.300 exposanten en merken waarvan 50% internationaal, 66.000 bezoekers waarvan 35% internationaal, een uniek en rijk randprogramma dat de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche belichtte en lezingen en debatten over actuele thema’s uit de sector.

De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen waren het centrale thema voor de afgelopen editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen… Kortom iedere allround professional of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingsbranche vond oplossingen en nieuwe producten op All4pack Emballage Paris.

Als internationale beurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen was All4Pack Emballage Paris een bron van inspiratie om de spelers in de sector te ondersteunen bij de huidige en toekomstige uitdagingen. In dit licht organiseerde de vakbeurs All4Pack Innovations, een groot evenement dat een podium gaf aan de meest opvallende nieuwe producten en innovaties van de exposanten op de beurs.

Vorige week ging de vakbeurs All4Pack Emballage Paris na vier jaar eindelijk van start. Pack Online blikt met een impressie terug op de afgelopen editie van All4Pack Emballage Paris.

Bekijk impressie