HomeNieuwsBedrijven en personenPack Improve organiseert minicursus en bijeenkomst over verpakken

Pack Improve organiseert minicursus en bijeenkomst over verpakken

Enkele reacties van deelnemers aan de tweedaagse cursus verpakkingstoepassingen van Pack Improve: “Mijn leerdoel was: inzicht vergroten en achtergrond kennis opdoen van barrière en kunststoffen, nou dat is echt helemaal uitgekomen”, “Dit had ik veel eerder willen bijwonen, in twee dagen alle karton en kunststof materialen en machines doorlopen” en “Efficiënt en actueel en ik heb al opgedane kennis binnen ons bedrijf kunnen toepassen.”

De cursus is ontwikkeld voor mensen die hun kennis willen verbreden, voor nieuwe medewerkers, inkopers, logistiek, R&D en kwaliteitverantwoordelijken. Maar zo heeft pack Improve gemerkt ook voor (startende) verkopers van verpakkingen en machines. De datum van de eerstvolgende cursus is 22 en 31 januari 2019 in Meteren. Bezoekt u de site van Pack Improve voor details en aanmelding.

Wat staat er nog meer op de agenda? De Voorlichtingsbijeenkomsten (Duurzaam) Verpakken & Wetgeving, die worden gehouden in Zwolle (17 januari van 10.00 tot 12.00 uur) en in Alphen a/d Rijn (24 januari van 13.30 tot 15.30 uur). In twee uur tijd volledig worden bijgepraat in de dossiers verpakken, wetgeving, ‘design for recycling' en overheidsvisie.

De Pack Improve verpakkingskundige functioneert alsof hij uw eigen (tijdelijke) medewerker is. Altijd samen met uw eigen team wordt het project naar het afgesproken resultaat geleid. Met ervaring en kennis van techniek, creativiteit, folies, kunststoffen, karton, retail-ready, (robot)automatisering en het grote samenhangende geheel.

www.packimprove.nl