Paardekooper toont assortiment verpakkingen voor de feestdagen

Paardekooper Verpakkingen heeft een nieuwe najaarsbrochure uitgebracht met een uitgebreid assortiment verpakkingen voor de feestdagen. De brochure geeft onder meer een overzicht van nieuwe kerstpakketdozen en geschenkverpakkingen, maar ook van cadeaupapier en accessoires. De brochure is met name bedoeld voor retailers, maar biedt ook bedrijven en instellingen talrijke ideeёn om relaties en medewerkers met een opvallend sinterklaascadeau, kerstpakket of eindejaarsgeschenk te verrassen.

Najaarsbrochure

De nieuwe najaarsbrochure van Paardekooper bevat een uitgebreid assortiment kerstpakketdozen, geschenkverpakkingen, draagtassen en speciale fles- en foodverpakkingen. Ook zijn er trendy manden, zinken emmers en diverse houten verpakkingen zoals dienbladen, kistjes en kratjes leverbaar voor een opvallende en praktische bruikbare verpakking. In de brochure staat daarnaast een uitgebreide selectie cadeaupapier en verpakkingsaccessoires zoals labels, etiketten, linten en strikken met de thema’s sinterklaas en kerstmis voor het maken van aantrekkelijke cadeaus.

LOVLY®

In de najaarsbrochure wordt veel aandacht besteed aan de sinterklaas- en kerstproducten van LOVLY®, een eigen merk. Het LOVLY-assortiment bestaat uit geschenkverpakkingen zoals cadeauzakjes, cadeaupapier, cadeaudoosjes, decoraties, draagtasjes, linten en etiketten. Aan de lijn sinterklaasproducten zijn twee trendy dessins toegevoegd: Gevel en Dots. De Gevel-verpakkingen zijn bedrukt met typisch Hollandse grachtenpanden, die prima passen bij de sfeer van sinterklaas. Dots is een patroon van bollen, waarin sinterklaasafbeeldingen zijn verwerkt. De beide nieuwe dessins zijn leverbaar in de varianten Glossy en Natural. De Glossy-uitvoeringen zijn uitgevoerd in de luxe kleurencombinatie wit en goud en hebben een glanzende afwerking. De Naturals-varianten zijn bruin/zwart of bruin/rood. De beide lijnen bestaan uit cadeaupapier, etiketten, een blokbodemzak en een beker.

Kerstspecials

De nieuwe LOVLY-kerstspecials bestaan uit de lijnen ‘Kerstkrans’, ‘Party’ en ‘Nordic’. De Kerstkrans-collectie, die leverbaar is in een Glossy-uitvoering (zwart/goud) en een Naturals-uitvoering bestaat uit cadeaupapier, een papieren draagtas en een blokbodemgeschenkzak. In de kerstkransen zijn de ‘Happy Holidays’ en ‘Merry Christmas’ te lezen. In de Party-lijn zijn diverse nieuwe geschenkverpakkingen opgenomen met drie nieuwe dessins: Party Dots, Party Stars and Stripes en Party Spot On. De Nordic-lijn bestaat uit traditionele dessins met kerstbomen, hulsttakken, sterren of kransen in de kleuren rood/groen en een nieuwe streeppatroon, waarin nu ook een ronde geschenkdoos leverbaar is.

www.paardekooper.nl