HomeNieuwsPaardekooper lanceert e-shop speciaal voor 'sendproof' verzendverpakkingen

Paardekooper lanceert e-shop speciaal voor ‘sendproof’ verzendverpakkingen

sendshop-logoSpeciaal voor e-tailers lanceert Paardekooper het eerste online verkoopkanaal voor verzendverpakkingen. Sinds september kunnen ondernemers van webwinkels terecht bij SENDshop voor ‘sendproof packaging'. Sendproof staat voor bescherming van het te verzenden product en een praktische logistieke verhandeling. SENDshop is de eerste e-shop die geheel gespecialiseerd is in verzendverpakkingen voor webwinkels.

Met de lancering van SENDshop speelt Paardekooper in op het logistieke deel van e-tailing. Bescherming en efficiency zijn hierbij het uitgangspunt. Concreet kunnen e-tailers terecht voor onder andere verzenddozen, enveloppen, kledingzakken, buffer- en sluitmateriaal. Naast een compleet assortiment verzendartikelen biedt SENDshop advies en ondersteuning bij het selecteren van de juiste verpakkingsmethode. Tot slot is SENDshop ook een verzamelplatform voor nieuws en informatie rondom verpakken, verzenden en e-tailen.

Een gat in de online markt

Volgens Paardekooper was er, voor de komst van SENDshop, geen e-shop gericht op verpakkingsoplossingen speciaal voor e-tailers en specifiek de middelgrote webshops. Ondanks de groei in online verkoop werd dit gat door niemand opgevuld. Daarnaast wijst onderzoek van Packaging Technology and Science uit dat poststukken gemiddeld 17 keer vallen tijdens het transport. Dit lijdt jaarlijks tot een schadepost van bijna 25 miljoen euro. Voor Paardekooper was dit een logische aanleiding om vanuit haar expertise sendproof oplossingen te bieden. Zowel de producten als het advies van SENDshop zouden bijdragen aan een reductie van schade- en retourkosten.

Bewezen expertise

Bezoekers kunnen door middel van een duidelijke productindeling eenvoudig een passende verzendoplossing vinden. Komt een bezoeker er zelf niet uit dan is er de mogelijkheid gebruik te maken van een klantenservice. De back-office en het logistieke model van Paardekooper garandeert gedegen advies, hoge kwaliteit verzendverpakkingen en een correcte, snelle levering. De doelgroep is middels een proeve van bekwaamheid op de hoogte gebracht van het bestaan van SENDshop. Een direct mailing met de boodschap: ‘SENDshop is de beschermengel van uw verzending' maakte direct duidelijk dat fragiele producten veilig aankomen met verpakkingen van SENDshop.

Kijk voor meer informatie op www.paardekooper.nl en/of www.sendshop.nl.