HomeNieuwsPaardekooper: een van de grootste distributeurs binnen de verpakkingsindustrie

Paardekooper: een van de grootste distributeurs binnen de verpakkingsindustrie

paardekooper-group-logoIn de afgelopen jaren heeft Paardekooper zich ontwikkeld tot één van de grootste distributeurs binnen de verpakkingsindustrie. Met een gebundeld inkooporgaan en eigen kantoren in Engeland en China realiseren wij maximaal voordeel in prijs, mogelijkheden en levering. De Paardekooper Group bestaat uit de ondernemingen Paardekooper, Depa, Halma Packaging, Mecari Plastics en Coppens. Elke onderneming brengt zijn eigen specialisme binnen de groep. Dit betekent een vergaande productkennis en een breed aanbod om verschillende markten optimaal van dienst te zijn. Of u zich in de food service bevindt, in de retail of industrie, binnen de Paardekooper Group vindt u altijd een passend antwoord voor uw verpakkingsvraagstuk.

Inkoopvoordeel

Naast kennis en aanbod profiteert u ook van de inkoopvoordelen binnen de Group. Groter inkoopvolume biedt de mogelijkheid tot scherpere prijzen en zet bovendien de weg naar het Verre Oosten eerder open. Een eigen kantoor in Wuxi China bewaakt bovendien de kwaliteit van proces en product. Dat geeft u de zekerheid van een correcte levering zonder verrassingen.

Krachtenbundeling

Tot slot biedt deze krachtenbundeling de mogelijkheid tot nieuwe initiatieven en innovaties. Een concreet voorbeeld daarvan is het platform Smarter by nature en productontwikkelingen zoals het haringbakje (in samenwerking met Depa) en eigen geschenkverpakkingen zoals Nikita en Curl.

Kijk voor meer informatie op www.paardekooper.nl.