HomeNieuwsBedrijven en personenOskar Patzelt Foundation eert Eckhard Bluhm voor levenswerk

Oskar Patzelt Foundation eert Eckhard Bluhm voor levenswerk

Als onderdeel van de toekenning van de ‘Großer Preis des Mittelstandes', eert Oskar Patzelt Foundation Eckhard Bluhm, Managing Director van BluhmWeber Group, voor zijn levenswerk. De 78-jarige oprichter van het bedrijf ontving de zogenaamde ‘Premier-Ehrenplakette' onlangs tijdens een gala in Berlijn.

“BluhmWeber Group streeft er al bijna vijftig jaar naar een full-service leverancier te zijn voor het etiketteren van producten en verpakkingen. Dit doet de groep niet alleen een economisch manier, maar ook op een sociaal voorbeeldige manier”, aldus Helfried Schmidt, voorzitter van Oskar Patzelt Foundation, in zijn lovende toespraak.

Volgens Helfried Schmidt verdient Eckhard Bluhm erkenning in alle vijf wedstrijdcategorieën, namelijk algemene ontwikkeling van het bedrijf, creëren en behouden van banen en stageplaatsen, modernisering en innovatie, inzet voor de regio en service en klantgerichtheid.

“Ik wil u heel erg bedanken voor de prijs”, vertelt Eckhard Bluhm in zijn dankwoord: “Deze eer inspireert tot verdere uitmuntendheid in het ondernemerschap. We kijken bijvoorbeeld al uit naar de uitbreiding van ons hoofdkantoor met een nieuw gebouw volgend jaar. En met mijn drie zonen, die allen op verantwoordelijke posities binnen de groep werken, zijn we goed uitgerust voor de toekomst.”

Kijk voor meer informatie op www.bluhmsysteme.com.