HomeNieuwsBeurzen en evenementenOrganisatie verplaatst Labelexpo Europe naar september 2023

Organisatie verplaatst Labelexpo Europe naar september 2023

Tarsus Group, organisator van de Labelexpo Global Series, heeft aangekondigd dat Labelexpo Europe 2022 is verplaatst. Het evenement zou eigenlijk volgende maand plaatsvinden in Brussel, maar vindt nu plaats van 11 tot en met 14 september 2023. De organisatie heeft de beslissing genomen vanwege de aanzienlijke druk in de toeleveringsketen van de Europese labelindustrie in combinatie met de snel evoluerende situatie in Oekraïne.

Het besluit kwam tot stand in nauw overleg met exposanten, verenigingen en de rest van de industrie, waarvan velen direct worden getroffen door het tekort aan componenten en materialen. Deze tekorten, veroorzaakt door de pandemie, zijn de afgelopen maanden geëscaleerd met lange doorlooptijden en verstoort nu de toeleveringsketen in Europa.

Lisa Milburn, directeur van Labelexpo, vertelt: “We willen alle betrokken partijen bedanken voor hun steun. Dit was een zeer moeilijke beslissing voor ons. Helaas bleken de problemen onoverkomelijk, dus we zijn ervan overtuigd dat het verplaatsen van Labelexpo Europe de verantwoorde keuze is.”

Lees verder