HomeNieuwsBeurzen en evenementenOrganisatie stelt beurs Anuga FoodTec uit tot april 2022

Organisatie stelt beurs Anuga FoodTec uit tot april 2022

De coronapandemie en de bijbehorende beperkingen hebben ook een impact gehad op Anuga FoodTec, die oorspronkelijk gepland was voor maart 2021. Na uitgebreide besprekingen met de industrie ziet beursorganisator Koelnmesse geen andere keuze dan Anuga FoodTec uit te stellen. De volgende Anuga FoodTec vindt plaats van 26 t/m 29 april 2022.

“We betreuren het ten zeerste dat we Anuga FoodTec ondanks een goede voorbereiding en aanmoediging van de industrie moeten uitstellen tot 2022. “De nieuwe eventdatum is de best mogelijke oplossing, rekening houdend met de internationale beurskalender en de beschikbare tijd- en ruimtecapaciteiten. Hierdoor kunnen wij de branche een visie en zekerheid bieden”, zegt Oliver Frese, Chief Operating Officer van Koelnmesse.

In 2022 vindt de beurs plaats als een hybride evenement, waarbij zowel een persoonlijk als een digitaal platform wordt gecombineerd. De toevoeging van een digitaal platform aan de fysieke component creëert de basis voor zoveel mogelijk mensen uit binnen- en buitenland om toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën en processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

www.anugafoodtec.com