HomeNieuwsBedrijven en personenOrganisatie selecteert Dick de Koning als jurylid Sustainability Awards

Organisatie selecteert Dick de Koning als jurylid Sustainability Awards

De Sustainability Awards hebben als missie om de belangrijkste duurzame innovatie in de verpakkingsketen te belichten om positieve effecten te versnellen en kruisbestuiving van ideeën te bevorderen. Verpakkingsafval, klimaatverandering en andere milieucrises vragen om een ​​dringende en gezamenlijke reactie van de CPG-industrie.

De Sustainability Awards dagen ons uit om een ​​rigoureuze en holistische kijk te hebben. De Sustainability Awards zetten de agenda op het gebied van beste praktijken, zetten de belangrijkste gebieden van R&D in de schijnwerpers en helpen greenwash te scheiden van de innovaties die een echt verschil maken.

De Sustainability Awards worden onafhankelijk beoordeeld door een deskundige jury die een dwarsdoorsnede van de internationale verpakkingsketen vertegenwoordigt, waaronder toonaangevende merkeigenaren en retailers, duurzaamheidsorganisaties, afvalbeheer, academische wereld en experts uit de industrie. Elk jaar ziet de competitie een steeds grotere betrokkenheid, waarbij inzendingen van start-ups en wereldwijde merken worden beoordeeld aan de hand van dezelfde, zorgvuldig overwogen criteria.

“Vereerd om geselecteerd te zijn als jurylid voor de Sustainability Awards door Packaging Europe. Ik hoop op nog meer inzendingen. De awards zijn open voor inzendingen tot 28 maart”, schrijft Dick de Koning van Packz op social media.

www.packz.org