HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Opti-Pack toont checkweighers van Varpe op Empack Den Bosch

Opti-Pack toont checkweighers van Varpe op Empack Den Bosch

optipack-varpe

Tijdens de komende Empack te Den Bosch toont Opti-Pack op haar stand E 1000 ook dit jaar weer de controlewegers van Varpe uit het Spaanse Barberà del Vallès nabij Barcelona. Varpe heeft vestigingen in Spanje en Zuid-Amerika en ontwikkelt en bouwt daar in eigen beheer controlewegers en röntgendetectie-apparatuur. Varpe bestaat uit een team van zeer enthousiaste en flexibele medewerkers welke al 25 jaar klantgerichte oplossingen bieden.

optipack-logoAlle checkweighers van Varpe voldoen aan de Measuring Instruments Directive (MID) , zijn in Nederland toegelaten door het NMI en mogen worden ingezet voor ‘e'-teken registratie.

Tijdens de Empack toont Opti-Pack op stand E1000 de Varpe CPE 50 checkweigher. Dit model is het antwoord op de vraag uit de markt voor een eenvoudig te bedienen en zeer flexibel systeem. De CPE-50 is een 100% gewichtscontrole systeem, brengt de gewenste flexibiliteit, is eenvoudig in gebruik en toch voorzien van de laatste technologie.

De CPE-50 heeft een modulair design en bevat een simpel systeem om de werkhoogte eenvoudig in hoogte aan te passen en om de transportbanden te verwisselen.

Verder bevat de CPE-50 o.a. een geheugen voor 56 producten, is hij uitgerust met een eenvoudig te bedienen 7″ kleuren scherm, heeft hij een nauwkeurigheid van +/- 1 gram en is hij standaard uitgevoerd in IP-54 en geschikt voor een capaciteit tot 200 producten per minuut.

Naast de getoonde CPE-50 heeft Varpe een grote range aan controlewegers met een maximale capaciteit tot 650 p.p.m. en leveren zij een breed scala aan combinatiesystemen (checkweigher/metaaldtectie en checkweigher/röntgendetectie).

Empack Den Bosch 2010 – stand E1000

Voor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl