HomeMachinesEtiketteren en printenOPTI-PACK levert sleeves voor nieuwe collectie ZARB Champagne

OPTI-PACK levert sleeves voor nieuwe collectie ZARB Champagne

optipack-logoZARB Champagne introduceert weer een nieuwe collectie en OPTI-PACK levert de sleeves. Zarb is geen traditioneel champagnemerk, maar traditionele champagne in een onconventioneel jasje, ontwikkeld vanuit een onconventionele gedachte. Het champagnemerk heeft zijn naam te danken aan de Franse straattaal, waarin ‘Zarb' slang is voor ‘bizar' – en laat dat nou net de gedachte zijn achter het merk. Iedere reden voor Zarb is een reden om iets te vieren. Door ieder jaar nieuwe en bijzondere flessen te ontwerpen toont Zarb aan de wereld dat tradities en clichés meer dan passé zijn.

De champagne wordt gemaakt van de druiven in de Marnevallei. De familie Baron is daar al drie eeuwen lang bezig met de productie van het feestelijke drankje. ZARB is verkrijgbaar in tientallen opvallende flesontwerpen.

optipack-zarb-1

Zarb Champagne introduceert weer een nieuwe collectie zeer bijzonder vormgegeven flessen. Deze zijn voorzien van PET sleeves welke zijn geproduceerd van een High Shrink PET 50 materiaal en bedrukt middels flexo print waarna deze door een ACRRAPLY – GRAHAM stoomtunnel strak om de flessen worden gekrompen.

Na de succesvolle lancering van de champagne in 2009 in Nederland, is Zarb onder andere geïntroduceerd in België, Frankrijk, Azië en in de Verenigde Staten. Ook voor de nieuwe collectie wordt samengewerkt met internationale pioniers als diepzeefotograaf David Shale, onderwaterfotograaf Zena Holloway en beroemd kostuumontwerpster Vin Burnham.

Na de Skin Collection uit 2009, met fotografie van Cornelie Tollens, zijn de wonderen van de onderwaterwereld inspiratiebron voor de nieuwe collectie Deep Black: The Underwater Exploration.

optipack-zarb-3

De eerste nieuwe fles uit de collectie is een reis door de ogen van diepzeefotograaf David Shale. Hij heeft tot dieptes van zo'n 5000 meter gefotografeerd om ons een wondere wereld te laten zien, die we nooit eerder zagen. Zarb ontwierp de fles als een avontuur naar het onbekende waarbij de prachtige diepzee wezens model staan.

Voor de tweede fles zwemmen we uit de diepte naar het oppervlak; dit is de plek waar de engelachtige zeemeerminnen verschijnen. Het ontwerp van Zarb werd tot leven gebracht door foto's afkomstig van de in Londen gevestigde onderwaterfotograaf en regisseur Zena Holloway. Zij werkte al voor veel bekende merken zoals Vogue, Nike en Mastercard en heeft dan ook meerdere internationale awards op haar naam staan.

De derde fles leidde tot een bijzondere samenwerking tussen Zena Holloway en wereldberoemd kostuumontwerpster Vin Burnham. Vin Burnham is onder andere bekend door het ontwerpen van Lady Gaga's ‘Living Dress' en kostuums voor grote filmproducties zoals Batman Returns. Daarnaast ontwierp zij voor meerdere grote theaterstukken en opera's over de hele wereld.

optipack-zarb-2

Kijk voor meer informatie op www.optipack.nl.