HomeNieuwsOpti-Pack levert Graham-sleevemachine voor 'Jouw Heineken'

Opti-Pack levert Graham-sleevemachine voor ‘Jouw Heineken’

parli-3

Loonpakbedrijf Parli te Noordwijkerhout, gespecialiseerd in het sleeven en decoreren van allerlei vormvaste verpakkingen heeft onlangs bij Opti-Pack een full body sleeve installatie gekocht van Graham Engineering Ltd. voor het sleeven van het zeer succesvolle ‘Jouw Heineken'. De keuze voor Graham Engineering Ltd. is mede gemaakt vanwege de enorme veelzijdigheid van de RF sleevemachine.

parli-1

Naast het sleeven van de Heineken flessen kan de machine snel en eenvoudig worden omgebouwd om andere producten te kunnen voorzien van een full body sleeve of garantiesluiting. Een groot voordeel voor elke contract verpakker is het feit dat de kosten voor een formaatset bij de RF serie zeer laag zijn in vergelijking met verticale sleevemachines, daarnaast heeft Parli nu ook de mogelijkheid om rechthoekige of vierkante producten te voorzien van een sleeve.

De nieuwe sleeve installatie van Parli bestaat uit een 8.35mtr lange RVS transportband met daarboven een Graham RF150 sleevemachine en een Graham stoomtunnel en heeft een maximale capaciteit tot 120 flessen per minuut.

parli-2

Meer informatie over de Graham RF sleevemachines en overige Graham sleeve producten kunt U opvragen bij Opti-Pack.

optipack-logoVoor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl

parli-4