HomeThema'sMacropak 2010Opleiden en trainen centraal bij het NVC

Opleiden en trainen centraal bij het NVC

nvc-logoTraditiegetrouw besteedt het NVC aandacht aan opleidingen op de donderdag tijdens de Macropak. Op 7 oktober stonden de NVC Walk-in Seminars dan ook geheel in het teken van dit thema. Het seminar over de verpakkingskundige en het seminar over de toenemende inzichten in het ontwerpen van verpakkingen waren druk bezocht. Ook de presentaties over verpakkingsdiploma’s binnen het European Qualification Framework, de Vilans Studentenprijs en de ervaringen van de afgestudeerde NVC Verpakkingskundige II-er konden op veel aandacht rekenen.

Aan het einde van de dag vond de NVC Opleidingenborrel plaats. Verpakkingskundigen, oud-cursisten en geïnteresseerden in het volgen van een NVC opleiding of cursus kwamen bij elkaar om bij te praten onder het genot van een borrel en een hapje. Het NVC organiseert dagelijks deze walk-in seminars gedurende de Macropak. U vindt hier het programma voor vrijdag.

De seminars vinden plaats in het NVC Theater Hal 9, nr. A017. De seminars zijn vrij toegankelijk. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de NVC-stand in hal 8, standnummer C040. U kunt hier terecht voor o.a. informatie omtrent de exposanten, maar ook voor informatie over recente ontwikkelingen in het vakgebied. Tevens is de NVC-stand een prettige locatie om af te spreken met collega-beursbezoekers. Op de stand de finalisten van de Nederlandse Verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2010 te bewonderen.

nvc-macropak-stand

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.