HomeNieuwsBedrijven en personenOPI investeert in verdere groei met aanschaf van nieuw pand

OPI investeert in verdere groei met aanschaf van nieuw pand

Oerlemans Packaging Groep heeft onlangs het naastgelegen pand van OPI in Oosterwolde aangekocht. OPI heeft zich de laatste jaren zeer succesvol ontwikkeld en de bestaande locatie was te klein geworden. Daarnaast beschikte OPI niet over moderne kantoren. Met deze aankoop brak er een tijd aan van bouwen en verbouwen. Het pand werd voorheen gebruikt als meubelshowroom en was in beginsel niet geschikt voor opslag en kantoren. Om het pand geschikt te maken voor OPI moest het een complete metamorfose ondergaan.

Het pand is volledig verbouwd en optimaal geschikt gemaakt voor opslag. Aan de voorkant is een prachtige moderne nieuwe kantoortuin ingericht. Het resultaat na maanden van bouwen mag gezien worden. Meteen na de verbouwing werd OPI geaudit door DNV voor de BRC-status.

Sinds 2013 is OPI BRC-gecertificeerd en voldoet daarmee aan de richtlijnen voor productie van voedselveilige verpakkingen. Wederom werd de hoogste status behaald in deze certificering, namelijk AA. Naast de verbouwing en verhuizing is het toch gelukt om de focus op de juiste gebieden te houden. Met de aankoop van het pand kan OPI zich weer verder ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op www.opi-plastics.nl.