HomeNieuwsBedrijven en personenOPACKGROUP behaalt dubbel goud bij EFTA Benelux Awards

OPACKGROUP behaalt dubbel goud bij EFTA Benelux Awards

Begin november presenteerde de brancheorganisatie EFTA Benelux haar zesde uitreiking van de EFTA Benelux Awards. Tijdens dit tweejaarlijks evenement in Antwerpen worden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst. In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards. Vanuit de OPACKGROUP pakten Oerlemans Plastics en Verpakkingsindustrie Stempher de hoofdprijs op respectievelijk Technische Innovatie en Flexodruk op Breed papier.

Oerlemans Plastics, met productielocaties in het Brabantse Genderen en Giessen, viel ook in de prijzen met zilver voor Flexoprint op Aluminium en brons voor Flexoprint op Smalle Folie.

Directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics is trots met het behaalde resultaat: “In de aanloop naar de prijsuitreiking hadden we te maken met veel competitie met ook prachtig drukwerk. Om dan na de finale huiswaarts te keren met drie prijzen, dat is in één woord fantastisch! Veel flexodrukbedrijven hebben een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde Efta Awards. Het resultaat is geweldig voor onze vakmensen: drie prijzen op dé awards voor flexodruk prestaties in de hele Benelux!”

Zusterbedrijf Verpakkingsindustrie Stempher uit Rijssen deed voor het eerst mee als onderdeel van de OPACKGROUP. De inzet pakte deze editie geweldig uit met het goud voor bedrukking op breed papierformaat. Directeur Jacco Thijen was compleet verrast met de award. “Ik had me vooraf echt geen voorstelling gemaakt dat we zouden kunnen winnen. We doen dagelijks ons stinkende best voor kwaliteitsdrukwerk en ik wil dan ook mijn mensen van de drukkerij een groot compliment geven voor dit resultaat!”

Uiteraard zijn beide bedrijven uit de groep enorm dankbaar voor deze grote waardering vanuit de EFTA Benelux jury én de flexografische industrie. De OPACKGROUP bedankt de organisatie voor alle inzet en het podium om deze producten te mogen presenteren.

De OPACKGROUP, het moederbedrijf van Oerlemans Plastics en Stempher, investeert al decennia in verduurzaming van haar productaanbod. Het familiebedrijf produceert klant specifieke, flexibele verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Nieuwe verpakkingsconcepten worden voortdurend ontwikkeld via extrusie, laminatie, flexodruk en productbewerking op tien locaties in Nederland. De producent bestaat uit zeven dochterondernemingen (Fardem, Flexpak, Oerlemans Plastics, Oosterwolde Plastic Industry, Perfon, Plasthill en Stempher) die gezamenlijk een breed scala aan verpakkings- en folie productoplossingen leveren.

www.opackgroup.com