HomeNieuwsBeurzen en evenementenOok verpakkingssector vertegenwoordigd op BAKKERSVAK 2013

Ook verpakkingssector vertegenwoordigd op BAKKERSVAK 2013

CSM Benelux bv, Gullimex bv, Linthorst Professionele Interieurs en Paardekooper Verpakkingen bv zijn een aantal namen uit het exposanten aanbod van BAKKERSVAK. Deze nieuwe namen bevestigen dat BAKKERSVAK een vakbeurs is voor de complete bakkerijsector, namelijk van grondstoffen en hygiëne tot aan winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. BAKKERSVAK vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.

Voor toeleveranciers is BAKKERSVAK de enige vakbeurs om de totale bakkerijsector te verleiden aan de slag te gaan met zijn of haar producten. De vakbeurs leeft enorm in de markt, gezien het feit dat de laatste plekjes op de plattegrond op dit moment worden ingevuld. Het totale aanbod op de beursvloer laat zich zien in onder andere grondstoffen, eindproducten, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines, logistiek en hygiëne.

“Ik ben zeer enthousiast over dit event. Direct contact met bestaande en potentiële klanten is zeer belangrijk voor ons. BAKKERSVAK 2011 heeft ons de mogelijkheid geboden hier dankbaar gebruik van te maken.” Peter Buitelaar – Krijger Molenaars.

Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. BAKKERSVAK staat voor een 2-daagse vakbeurs met een gespecialiseerd exposanten aanbod en inspirerende demonstraties, waarbij praktische kennisdeling voorop staat.

BAKKERSVAK treedt als gastheer op van de verkiezing ‘Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium aan te bieden voor de feestelijke prijsuitreikingen en steunt hiermee de stichting KIKA (Kinderen Kanker Vrij).

Kijk voor meer informatie en deelname op www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL.