HomeNieuwsBedrijven en personenOok nieuw design voor vrachtwagens Olsthoorn Verpakkingen

Ook nieuw design voor vrachtwagens Olsthoorn Verpakkingen

olsthoorn-vrachtwagen

In de ‘slipstream' van Van der Windt Verpakking, dat drie jaar terug het bedrijf overnam, hebben nu ook de vrachtwagens van Olsthoorn Verpakkingen een nieuwe uitstraling gekregen. Met het nieuwe ontwerp sluit Olsthoorn Verpakkingen meer aan op de huisstijl van Van der Windt Verpakking. De metamorfose omvat twee nieuwe trekker/trailers en de bestelbussen.

windt-logo-nieuwOlsthoorn Verpakkingen is leverancier van een uitgebreid pakket kartonnen verpakkingen, gericht op de sierteeltsector. Doelgroepen van het bedrijf zijn zowel kwekers als exporteurs. Het assortiment omvat onder meer aquadozen, Deense dozen, palletdozen, snijbloemen-paraatdozen, stekdozen en vouwdozen. Ook levert het bedrijf een aanvullend assortiment, bestaande uit onder meer emmers, elastiek, karton en materialen om pallets te beschermen.

In het nieuwe ontwerp is ook prominent ruimte gecreëerd voor het assortiment biologisch afbreekbare verpakkingen van Olsthoorn. Net als Van der Windt Verpakking is Olsthoorn actief op zoek naar verpakkingen die het milieu minder belasten.

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.com.

Bron: AGF.nl