HomeNieuwsBedrijven en personenOok Joan Philips aan de slag bij VH Verpakkingsmachines

Ook Joan Philips aan de slag bij VH Verpakkingsmachines

VH Verpakkingsmachines investeert momenteel volop in de toekomst. Niet alleen ondergaat het pand aan de Sint-Luciastraat in Weert momenteel een grondige renovatie, maar ook heeft het bedrijf de afgelopen periode nieuwe mensen aangetrokken. Zo versterkt Dirk Haesaert sinds eind vorig jaar het sales team en is sinds 1 februari ook Joan Philips hier aan toegevoegd. Met de komst van Joan Philips is het team volgens directeur Marcel Wetemans klaar voor de toekomst.

“Joan is afkomstig van Groba en heeft zijn sporen in sales, engineering en begeleiden van projecten ruim verdiend. Zijn taak bestaat uit het verder uitbreiden van ons marktaandeel en zal gezamenlijk met mij een netwerk van agenten gaan opzetten”, aldus Marcel Wetemans.

Daarnaast is de verbouwing in volle gang. De ruwbouw werkzaamheden zijn voltooid en de fase van afwerking kan beginnen. De renovatie betreft overigens niet alleen het uiterlijk van het pand. In het pand komt namelijk ook een vernieuwde werkplaats met een aparte productieruimte voor de in eigen beheer ontwikkelde verticale verpakkingsmachine Centurion. Ook komt er een nieuwe proefruimte annex showroom met nieuwe en gebruikte machines. “Het pand zal een krachtige en moderne uitstraling krijgen”, aldus Marcel Wetemans.

VH Verpakkingsmachines levert nieuwe machines, gebruikte machines, componenten en totaaloplossingen op het gebied van verpakkingen. Zo beschikt het bedrijf niet alleen over een grote voorraad gebruikte machines, maar brengt het ook de in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde verticale verpakkingsmachine Centurion op de markt en vertegenwoordigt het al ruim tien jaar de Tsjechische machinebouwer Velteko.

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com of stuur een e-mail naar info@vhnl.com.