HomeNieuwsVerpakkingenOntwerpers van DS Smith focussen altijd op juiste verpakkingsoplossing

Ontwerpers van DS Smith focussen altijd op juiste verpakkingsoplossing

DS Smith focust op wat uw bedrijf nodig heeft om uw omzet te verhogen, uw kosten te verlagen, uw risico's te beheersen en u te helpen in de transitie naar de circulaire economie met duurzame verpakkingen.

Achter onze innovatieve golfkartonnen verpakkingen zit het gecombineerde inzicht en de expertise van meer dan 700 ontwerpers. Onze Packaging Strategists verbeteren uw resultaten door middel van verpakkingen die uw omzet verhogen, uw kosten verlagen, uw risico's managen en er voor zorgen dat u ‘Circular Ready' bent.

Met onze unieke aanpak, werken onze verpakkingsspecialisten nauw met elke klant samen om verpakkingen te specificeren en te ontwerpen die concrete resultaten behalen – meer omzet, lagere kosten, beheersing van uw risico's en een duurzame bedrijfsvoering. Dit betekent:

  • Inzicht geven in de manier waarop verpakkingen uw marketing activiteiten ondersteunen
  • Producten beschermen en afval minimaliseren
  • Optimaal gebruik maken van ruimte tijdens verpakken, opslag en distributie
  • Inspelen op veranderingen in de markt en zorgen dat u ‘future proof' bent
  • Vat krijgen op recycling

Of we nu werken aan één onderdeel van uw supply chain of elke schakel in de keten aanpakken, de resultaten zien we keer op keer, elke keer dat uw product verpakt wordt – we noemen dit Supply Cycle Thinking.

Om meer voordelen uit uw golfkartonnen verpakkingen te halen, krijgt u toegang tot een breed assortiment aan materialen, onze uitgebreide design mogelijkheden en druktechnieken. En, met know-how en productielocaties in meer dan 30 landen, kunnen we u helpen waar u ook actief bent.

www.dssmith.com/nl