Home Nieuws Ontdek de sportieve mogelijkheden van PET

Ontdek de sportieve mogelijkheden van PET

De afgelopen maanden hebben we u al enkele mogelijkheden getoond op het gebied van auto’s en dieren. PET Power is zeer verheugd over alle innovatieve en creatieve projecten die u naar aanleiding van deze nieuwsbrieven tot stand heeft gebracht. We hebben wederom een tweetal leuke nieuwe standaard vormen toegevoegd aan ons assortiment: Foot Ball 1000ml en een Tennis Ball 500ml. Ook met deze twee modellen willen we u een idee geven van wat er allemaal mogelijk is met PET. Laat u vooral niet beperken tot de vorm of de inhoudsmaat. Beide modellen worden geproduceerd met een 63 RTS neck finish. Vanuit deze 63 RTS nek kunnen we bijna iedere gewenste vorm tekenen en produceren. Graag willen we samen met u ons assortiment met sportattributen verder uitbreiden of aan de slag gaan met nieuwe ideeën.

Refresh your Brand campagne

PET Power zet het restant van dit kalenderjaar, de shampoo, douche gel en handzeep markten in de spotlights. Dit doen we met een speciale campagne onder de naam: “Refresh your Brand”. Gedurende deze periode willen we iedere producent, co-packer en afvuller binnen deze marktsegmenten ervan overtuigen dat PET Power de juiste partner is op het gebied van zowel PET-verpakkingen, als project manager van one-stop-shop diensten. Dit geldt voor zowel standaard oplossingen als maatwerk.

Bekend model nu ook met tamper evident

PET Power breidt de bestaande en populaire familie Boston Round uit met een nieuwe standaard neck finish. Buiten de alom bekende SP410 en 415 uitvoering bieden we deze familie nu ook aan met een snap neck finish. De naam van deze nieuwe familie is Boston Snap en bestaat uit drie verschillende volumes: 500ml, 250ml en een 100ml. De specifieke snap uitbreiding is vooral ontwikkeld voor producten waarbij een afsluiting met tamper evident nodig is. PET Power heeft een bijpassend flip-top dop ontwikkeld, welke voorzien is van een tamper evident lipje. Dit lipje wordt door de eerste gebruiker verwijderd en deze heeft hierdoor het bewijs dat het product nog niet eerder geopend is.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu.