HomeNieuws'One shot' verpakking voor vloeistoffen en gel’s

‘One shot’ verpakking voor vloeistoffen en gel’s

Er is eigenlijk geen goede Nederlandse benaming voor deze bijzondere mini verpakking. Noem het een mini-flesje, monodose, ampul, sample, unidose… Echter wanneer u de foto’s ziet zult u de toepassingsmogelijkheden kunnen plaatsen. proVcon packaging support vertegenwoordigt in Nederland het Italiaanse Valmatic, een van de grootste producenten op dit terrein.

De 3D gevormde kunststof verpakkingen zijn eenvoudig te openen en schoon en gemakkelijk te doseren. Veelal voor kleine inhoudsmaten zoals 1, 2, 5, 10, 20 of 30 ml. Door het gebruikers gemak en onderscheidende presentatie biedt deze verpakking nieuwe commerciële mogelijkheden. Overigens, lang niet alleen voor product promotie/sampling! Steeds vaker wordt deze verpakking gebruikt om er een vloeistof, crème of gel in af te vullen om als product per 10 of x in een doosje te verkopen.

Valmatic beschikt over een grote hoeveelheid te gebruiken mallen/vormen. Omdat elk product zijn specifieke ‘kwetsbaarheid' kent en dus barrière (aroma, zuurstof, waterdamp, vluchtigheid) nodig heeft helpt proVcon bij het bepalen van de meest geschikte folie/laminaat. Dit alles vanaf 50.000 stuks.

De verpakkingsvorm wordt niet alleen voor farmaceutische, veterinaire en personalcare producten gebruikt. Ook huishoud chemicaliën, smeerolie, reinigingsvloeistof en meststoffen zijn toepassingen. En als het gaat om voedingsmiddelen bijvoorbeeld: olijfolie, citroensap, soja, hoest siroop, honing, likeur en limonade concentraat.

Voor alle duidelijkheid proVcon levert met Valmatic dus een gereed, direct verkoopbaar, eindproduct. Het enige wat u zelf aanlevert is het artwork en de bulk. Ook heeft Valmatic enkele producten welke men standaard levert.

proVcon daagt product ontwikkelaars en marketeers uit samen nieuwe product mogelijkheden en gebruikstoepassingen te verkennen. Belt u hen gerust voor een afspraak of om de sampleBOX te ontvangen.

Voor meer informatie:
Wil Nijssen
proVcon packaging support
Hogeweg 19
1911 GB Uitgeest
T +31 (0)251 314 368
F +31 (0)251 312 370
www.provcon.nl
info@provcon.nl